Vrij atelier grafiek te Beernem

Op maandag vanaf 26/11

 

Tussen 17.00u en 21.30u

 

Je kan vrij komen werken aan een techniek naar keuze. Het atelier is voorzien op hoogdruk met lino en houtsnede en op diepdruk. Ik sta waar gewenst praktisch en artistiek adviserend bij of je kan nog wat persoonlijke uitleg bekomen als je eens een deel van een basisworkshop gemist hebt.

 

Je kan flexibel met de 10-urenkaart aan de slag.  Het is aan te bevelen om toch +/-3u per sessie te voorzien. 

 

Een deel van de materialen zoals zuren, inkt, afdekmiddelen, reinigingsmiddelen etc. zijn reeds inbegrepen, een deel koop je nog aan naargelang de techniek die je wenst te beoefenen. Basismaterialen zoals papier en koper, lino of hout kunnen ook ter plaatse tegen kostprijs aangekocht worden maar dit vormt geen verplichting en kan je dus ook elders naar eigen keuze aankopen. 

 

Er zijn steeds basisgereedschappen ter beschikking,  zodat je niet meteen alles dient aan te kopen maar je eerst kan ontdekken wat je zelf graag gebruikt. (overzicht per techniek in opmaak).

 

Vrij atelier & 10-urenkaart

Op maandag tussen 17u en 21.45u

Kostprijs: €75 voor een 10-urenkaart

 

De 10-urenkaart blijft onbeperkte tijd geldig. Deze is in 40 verdeeld, dus per kwartier. Per afgerond kwartier wordt de gewerkte tijd op je kaart gemarkeerd dus verlies je geen uren. 

 

Wie rechtstreeks van zijn werk naar het atelier komt kan hier mits een pick-nick mee te brengen tussenin of bij aanvang even de tijd nemen om te avondmalen.

 

 


Het atelier is ingericht op niet-toxische grafiek. Dus geen vervelende geuren van white-spirit en dergelijke. 

 

Komt tijdens het weekend Buren bij Kunstenaars nader kennismaken met deze werkwijze!