Over mij & A(r)thena

Ik heet Katrien Pauwelyn, van jongs af aan ben ik geboeid geweest door kunst, esthetiek en cultuur. Mijn studies resulteerden zich dan ook in mode, visual merchandiser en lijstenmaker/vergulder. Daarnaast ben ik afgestudeerd in de hogere graad niet-toxische grafiek aan de academie te Gent. Verder ben ik actief bezig met schilderen, modeltekenen, tekenen, fotografie enz.

 

A(r)thena studio voor kunst & cultuur is uit deze passie ontstaan. De geheimen achter het visuele ontdekken en kunstzinnig gaan weergeven. Wat leeft in een mens, in een plant of de natuur algemeen? Hoe laten karakters of gemoedsstemmingen zich passend weergeven? Waarom halen bepaalde kunstwerken het tot de geschiedenisboeken en welke evolutie hebben de kunsten door de eeuwen heen doorgemaakt?

 

Mijn zoektocht hierbij wordt ondersteund door het studeren van voordrachten omtrent kunst en mensheidskunde van Rudolf Steiner. Daarnaast is er het werk van Heinz Grill dat geheel accuraat de noden van de hedendaagse ontwikkeling van de mens aankaart en tot studie aanzet.