A(r)thena Murals

De voorbije jaren heb ik meermaals in Italië, meestal samen met enkele collega's, muurschilderijen vormgegeven. Tijd om dit ook dichter bij huis te gaan doen. Heb je ergens in je huis of zaak een lege muur die om een mooi beeld vraagt, aarzel dan niet om contact op te nemen.                              Meer info onderaan...

Interesse?

 

Interesse om mij voor een werk uit te nodigen? Dan kunnen we een eerste keer afspreken. Dit kan het beste in de ruimte waar het werk dient te komen, tijdens de dag, zo kunnen we het beste de mogelijkheden uitdokteren in samenhang met de lichtinval. Ik maak daarna enkele basisontwerpen samen met een prijsindicatie naargelang de geschatte tijd die nodig zal zijn om het werk te realiseren. 

 

 

Deal!

 

Als we tot een overeenkomst gekomen zijn omtrent het voorgestelde en eventueel bijgewerkte ontwerp kan het werk ingepland worden. Bij het afrekenen ontvangt u een factuur inclusief 6% BTW (tarief kunstwerk)

 

 

Beeld & publiciteit...

 

Zowel tijdens als na het realiseren van het werk neem ik enkele foto's hiervan, met de grootste zorg voor uw privacy en die enkel mits uw goedkeuring gepubliceerd mogen worden.