Vrij atelier grafiek te Beernem

Op maandag, tussen 17.00u en 21.45u

 

Je kan vrij komen werken aan een techniek naar keuze. Het atelier is voorzien op hoogdruk met lino en houtsnede en op diepdruk. Ik sta waar gewenst praktisch en artistiek adviserend bij of je kan nog wat persoonlijke uitleg bekomen als je eens een deel van een basisworkshop gemist hebt.

 

Je kan flexibel met de Flex-kaart aan de slag.  Het is aan te bevelen om toch 2 tot 3u per sessie te voorzien. 

 

Een deel van de materialen zoals zuren, inkt, afdekmiddelen, reinigingsmiddelen etc. zijn reeds inbegrepen, een deel koop je nog aan naargelang de techniek die je wenst te beoefenen. Basismaterialen zoals papier, koper, lino of hout kunnen ook ter plaatse tegen kostprijs aangekocht worden maar dit vormt geen verplichting en kan je dus ook elders naar eigen keuze aankopen. 

 

Er zijn steeds basisgereedschappen ter beschikking,  zodat je niet meteen alles dient aan te kopen en je eerst kan ontdekken wat je zelf graag gebruikt.

Vrij atelier &de Flex-kaart

De Flex-kaart kost € 75 voor 10 uren en blijft onbeperkte tijd geldig. Deze is in 40 verdeeld, dus per kwartier. Per afgerond kwartier wordt de gewerkte tijd op je kaart gemarkeerd dus verlies je geen uren.